020 5700 200 onderwijs@horlings.nl

Cindy Rabe

 

 

 

 

 

Cindy Rabe MSc RA

Geboortejaar: 1985

Studie: Nyenrode – Registeraccountant (RA) , Master of Science in Accountancy (MSc)

Contact: email linkedin

 

Onderwijsaccountant bij Horlings
Cindy Rabe is manager en studeerde register accountancy aan Nyenrode. Cindy is werkzaam geweest bij Berk Accountants en het ministerie van Defensie. Vanaf 1 januari 2008 werkt Cindy bij Horlings en geeft zij leiding aan het onderwijsteam. Cindy schreef haar Master Scriptie over het effect van steeds wijzigende onderwijscontroleprotocollen op de professionele oordeelsvorming van de accountant.

Daarnaast is Cindy betrokken bij de organisatie van verschillende sport evenementen waaraan Horlings als kantoor deelneemt. Jaarlijks zijn dat de circuitrun in Zandvoort, de Midzomernachtcross in het Amsterdamse bos, de Dam tot Dam van Amsterdam naar Zaandam en de Gerrie Kneeteman Classic om de wijde omgeving van Amsterdam. Het is erg leuk om op deze manier relaties met collega’s en andere contacten te onderhouden.

Ook in haar vrije tijd is Cindy sportief, ze heeft een passie voor grote uitdagingen. Eerder heeft zij deelgenomen aan de Tour For Life (een fietstocht voor Artsen Zonder Grenzen van Italië naar Nederland in 8 dagen) en heeft zij een hele triathlon gedaan.

Kennis maken met Cindy?

Maak een afspraak voor een telefonisch kennismakingsgesprek. Geheel vrijblijvend.

Rol binnen het Horlings onderwijsaccountants team

  • Aansturen van een team van assistenten bij het uitvoeren van diverse controles. Hoofdzakelijk bij het uitvoeren van controle werkzaamheden voor onderwijsinstellingen, maar ook voor overige non-profits en commerciële bedrijven.
  • Verantwoordelijk voor het plannen en het bepalen van de controleaanpak voor alle onderwijscontroles binnen Horings, met daarin aandacht voor jaarlijkse aanpassingen vanuit het onderwijscontroleprotocol.
  • Deelnemen aan het jaarlijksoverleg van de Inspectie en de SRA.