020 5700 200 onderwijs@horlings.nl

Kennis staat hoog in ons vaandel. Het onderwijsteam van Horlings combineert vakkennis met actuele branchekennis om onderwijsinstellingen goed te bedienen.

Voor veel onderwijsinstellingen verzorgen wij de controle van de jaarrekening, van de bekostigingsgegevens en van de verantwoordingen van projectsubsidies.

Horlings is meer dan een handtekening!

Een controle bij Horlings gaat verder. Wij richten ons niet alleen op controle van uw jaarrekening, maar komen pro actief met ideeën voor verbetering. Bijvoorbeeld voor vernieuwing van uw administratieve organisatie en interne beheersing, verbetering van uw management informatie, IT beveiling van de leerlingendossiers of op het gebied van governance. Jaarlijks nemen wij deze adviezen op in een managementletter.

Onze dienstverlening stopt niet bij de controle van de jaarrekening.

Heeft u als onderwijsinstelling in het primair en voortgezet onderwijs ook uw financiële en personele administratie uitbesteed aan een administratiekantoor? In dat geval zal uw administratiekantoor de periodieke rapportages verzorgen.

Heeft u de financiële administratie in eigen beheer en vindt u een verbetering van de periodieke rapportages en begrotingen wenselijk?

Hiervoor hebben wij twee unieke producten ontwikkeld:

  • Horlings-Business BoosterTM – een krachtige rapportage tool waarmee u goed zicht heeft op de prestaties van uw onderwijsinstelling
  • Horlings IFB TM – Integrale Financiële Benadering – een unieke werkwijze, waarmee u grip krijgt op uw bedrijfsvoering.

Wilt u meer informatie over deze producten? Neem dan contact met ons op.

Drs Charles Rabe RA

Onderwijs accountant /partner. Expert in onderwijsfinanciën. Down to earth benadering. Fan van rationele oplossingen. Meer over Charles? Klik hier