020 5700 200 onderwijs@horlings.nl

Onze diensten

Horlings onderwijsaccountants richt zich niet alleen op de controle, maar biedt een compleet pakket aan diensten ter beschikking.

Voor veel onderwijsinstellingen verzorgen wij de controle van de jaarrekening, de bekostigingsgegevens en de verantwoordingen van projectsubsidies. Met onze diensten richten wij ons niet alleen op controle, maar komen proactief met ideeën voor verbetering. Bijvoorbeeld voor vernieuwing van uw administratieve organisatie en interne beheersing, verbetering van uw management informatie, IT beveiling van de leerlingendossiers of op het gebied van governance. Jaarlijks nemen wij deze adviezen op in een managementletter.

Wij beschikken over een stabiel onderwijsteam met medewerkers die wij zelf opleiden. Onze mensen zijn deskundig en werken graag met u samen. Uiteraard houden wij ons aan de regels die OCW stelt. Door de korte lijnen die wij met de inspectie hebben, blijken lastige dossiers vaak makkelijk oplosbaar. Verder zijn wij een vaste gast bij de jaarlijkse onderwijsbijeenkomst van OCW.

Wij spreken vooraf een vaste prijs met u af, zodat er achteraf geen verrassingen zijn over de kosten. Samen met u werken wij aan het behalen van deadlines.

Als onderwijsaccountant leveren wij aan onderwijsinstellingen in heel Nederland een compleet pakket aan diensten:

Met onze werkwijze kunt u uw aandacht richten op onderwijs, terwijl wij ervoor zorgen dat u binnen de wettelijke kaders optimaal functioneert.

Contact opnemen?

Geheel vrijblijvend

Drs Charles Rabe RA

Onderwijs accountant /partner. Expert in onderwijsfinanciën. Down to earth benadering. Fan van rationele oplossingen. Meer over Charles? Klik hier