020 5700 200 onderwijs@horlings.nl

Samenwerking met Nexia Nederland

Nexia Nederland

Samen met de accountantskantoren Koenen & Co en KroeseWevers vormen wij het samenwerkingsverband Nexia Nederland. Hiermee vormen wij één van de tien grootste accountants- en advieskantoren in Nederland en werken we met circa 800 professionals. De samenwerkingspartners zijn onafhankelijk van elkaar en combineren hiermee de voordelen van zowel een grote als een kleine organisatie: een hoogwaardige uitgebreide dienstverlening met een directe en flexibele inslag. Lees meer over Nexia Nederland op www.nexianederland.nl

Zowel klanten als medewerkers van de kantoren van Nexia Nederland profiteren van deze schaalgrootte, terwijl de persoonlijke aanpak en betrokkenheid van de onafhankelijke regionale accountantskantoren gehandhaafd blijven. Klanten, regionaal, nationaal en internationaal actief, vinden bij de kantoren van Nexia Nederland alle onderwijsexpertise in accountancy en belastingadvies. Voor onze medewerkers betekent dit nog betere opleidingsmogelijkheden, branchespecialisatie in onderwijs en doorgroeimogelijkheden.

Samen hebben we een vaktechnisch bureau. Het bureau vaktechniek volgt de ontwikkelingen in de wet- en regelgeving voor het onderwijs  nauwlettend volgt. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar publicaties van de overheid, maar hebben wij ook contact met bestuursorganisaties in het primair- en voortgezet onderwijs.

 

Nexia International

Nexia Nederland is lid van Nexia International, een netwerk van onafhankelijke accountants- en advieskantoren, verdeeld over 620 kantoren in 97 landen. Nexia International behoort tot de 10 grootste netwerken van zakelijke dienstverleners wereldwijd. Jaarlijks neemt een aantal van de medewerkers deel aan de internationale trainingen van Nexia International. Via dit netwerk doen onze medewerkers ervaringen op die ze kunnen inzetten voor onderwijsinstellingen.

 

Administratiekantoren

Veel onderwijsinstellingen hebben zowel de personele- als de financiële administratie uitbesteed aan een administratiekantoor.

Drs Charles Rabe RA

Onderwijs accountant /partner. Expert in onderwijsfinanciën. Down to earth benadering. Fan van rationele oplossingen. Meer over Charles? Klik hier