020 5700 200 onderwijs@horlings.nl

Waarom onderwijsinstellingen

Onze onderwijsaccountants richten zich niet alleen op de controle, maar komen proactief met ideeën voor verbetering

Voor veel onderwijsinstellingen verzorgt Horlings de controle van de jaarrekening, de bekostigingsgegevens en de verantwoordingen van projectsubsidies.

Maar, wij richten ons niet alleen op controle. Onze onderwijsaccountants komen proactief met ideeën voor verbetering. Bijvoorbeeld voor vernieuwing van uw administratieve organisatie en interne beheersing, verbetering van uw management informatie, IT beveiliging van de leerlingendossiers of op het gebied van governance. Jaarlijks nemen wij deze adviezen op in een management letter.
Dit doen we al jaren.  Daarom zijn we er goed in.

Wij beschikken over een stabiel onderwijsteam met accountants die wij zelf opleiden. Onze mensen zijn deskundig en werken graag met u samen. Uiteraard houden wij ons aan de regels die het OCW stelt. Door de korte lijnen die wij met de inspectie hebben, blijken lastige dossiers vaak makkelijk oplosbaar. Verder zijn wij een vaste gast bij de jaarlijkse onderwijsbijeenkomst van het OCW.

 

Op tijd en binnen budget

Wij spreken vooraf een vaste prijs met u af, zodat erachter geen verrassingen zijn over de kosten. Samen met u werken wij aan het behalen van deadlines.

Als onderwijsaccountant leveren wij aan onderwijsinstellingen in Noord Holland, Flevoland, Zuid Holland en Utrecht een compleet pakket aan diensten:

  1. Audit en Assurance
  2. IT Audit
  3. Belastingen
  4. Administratieve organisatie & Interne beheersing
  5. Monitoring

 

Geen verrassingen en sterke  effectiviteit

Met onze werkwijze kunt u als onderwijsinstelling vrij ondernemen terwijl wij ervoor zorgen dat u binnen de wettelijke kaders optimaal functioneert. Onze werkwijze voorkomt verrassingen en verhoogt de effectiviteit.

Contact opnemen?

Geheel vrijblijvend

Drs Charles Rabe RA

Onderwijs accountant /partner. Expert in onderwijsfinanciën. Down to earth benadering. Fan van rationele oplossingen. Meer over Charles? Klik hier