020 5700 200 onderwijs@horlings.nl

Financieel Management PO

Op de PO academie wordt u geholpen te transformeren van financiële informatiegever naar business partner.

Financieel Management voor de PO controller

De controllersfunctie is de afgelopen jaren ingrijpend veranderd. Was de rol van de controller vroeger vooral ondersteunend, tegenwoordig gaat het om vooral het actief meedenken over strategie en beleid. De controller wordt hiermee stuurman, coach en spin in het web van de organisatie. Deze workshop helpt u te transformeren van financiële informatiegever naar business partner.

Uw functie bestaat uit verschillende ‘bouwstenen’. Denk onder andere aan risicomanagement, treasury en gegevensbeheer.

Door deze workshop:

  • Weet u uit welke bouwstenen jouw functie bestaat.
  • Ontdek of uw kennis van elke bouwsteen op het juiste niveau is.
  • Ken je de belangrijkste ontwikkelingen binnen deze verschillende bouwstenen.
  • Heeft u een concreet actieplan om binnen uw organisatie uw financiële functie te verbeteren.

Voor wie?
Financial Controllers en hoofd administratie van een PO instelling.

Praktische workshop
De workshop kenmerkt zich door een grote interactiviteit. We gaan in op de belangrijkste trends en ontwikkelingen. De theorie wordt aangevuld met praktijkvoorbeelden. Daarnaast is er ruimte voor interactie tussen de deelnemers om van elkaars best-practices te leren. Direct na afloop van de workshop, kunt u in uw organisatie aan de slag. De kosten van de workshop bedragen € 995. U ontvangt daarnaast waardevol studiemateriaal.

Docenten

  • Cindy Rabe is accountant manager bij Horlings en is dagelijks bezig met controleren en adviseren van onderwijsinstellingen.
  • Charles Rabe is registeraccountant bij Horlings en heeft meer dan 15 jaar ervaring met controle en advisering van onderwijsinstellingen.

Aanmelden
Bent u geïnteresseerd in deze workshop? Stuur een mail naar onderwijsseminar@horlings.nl o.v.v. de titel van de workshop. Lunch is inbegrepen. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Parkeren voor de deur is gratis.

Contact opnemen?

Geheel vrijblijvend

Drs Charles Rabe RA

Onderwijs accountant /partner. Expert in onderwijsfinanciën. Down to earth benadering. Fan van rationele oplossingen. Meer over Charles? Klik hier